MŠK Považská Bystrica

Prague Handball Cup

Prague handball cup je najväčší medzinárodný halový turnaj v hádzanej pre mládež organizovaný každoročne počas veľkonočných sviatkov v Prahe, hlavnom meste českej republiky.

Minulý rok sa 30.ročníka Prague Handball Cup zúčastnilo 571 tímov z 23 štátov (Belgicko, Dánsko, Estónsko, Fínsko, Francúzsko, Chorvátsko, Island, Izrael, Litva, Lotyšsko, Maďarsko, Moldavsko, Nemecko, Holandsko, Nórsko, Rakúsko, Rumunsko, Slovensko, Slovinsko, Srbsko, Švédsko, Veľká Británia a Česko). Uskutočnilo sa 2145 stretnutí na 41 ihriskách. Turnaja sa zúčastnilo takmer 9000 účastníkov a na riadení zápasov sa podieľalo 221 rozhodcov. Na organizácii sa podieľalo cez 300 usporiadateľov. V rámci turnaja bol opäť organizovaný seminár mladých rozhodcov EHF a semináre národných federácií Belgicka, Nemecka, Maďarska, Rumunska, Slovenska a Česka.

Tento rok sa po dlhšej prestávke turnaja zúčastnia aj naši starší žiaci MŠK Považská Bystrica pod trénerskou dvojičkou Vladimír Šebeň a Martin Kozák.

Všetky informácie môžete sledovať na stránkach:

HTTPS://WWW.PHC.CZ/UCASTNICI/

HTTPS://WWW.FACEBOOK.COM/PHC.CZ

HTTPS://WWW.INSTAGRAM.COM/PRAGUE_HANDBALL_CUP/

HTTPS://WWW.PHC.CZ/VYSLEDKY/KATEGORIE/3


HALY
Turnaj sa hrá vo viac ako 40 halách po celej Prahe. Väčšina hál má ihrisko oficiálnych medzinárodných rozmerov, na menších ihriskách môžu hrať iba kategórie D a E.

DRUŽSTVO STARŠÍCH ŽIAKOV CESTUJE NA TURNAJ V TOMTO ZLOŽENÍ
Remiš Jozef, Kľúčik Marko – Badač Ondej, Križan Patrik, Lovecký Dominik, Dúbravka Juraj, Juska Matej, Hollý Filip, Stoklasa Šimon, Haviar Patrik, Straka Václav, Mahdoň Samuel, Hlúček Eduard, Harciník Branislav, Skorka Leo, Jakubec Tobias

Tréner: Šebeň Vladimír, Kozák Martin
Vedúci družstva: Šebeňová Viktória

ROZLOSOVANIE
Máme pre vás novinku - rozlosovanie pre Prague Handball Cup 2024 je už hotové a čaká na vás na našom webu www.phc.cz a v aplikácii PHC 2024! Pozrite sa na to, ako budú prebiehať napínavé zápolenia a užite si určite napínavé hádzanárske okamžiky!



Aktuálne na webe